Blog Archives

Link

ROI Festival

ROI Festival

RoiFestival12-Program

Hvis du køber en billet/armbånd i dag, har du SELVFØLGELIG også fri adgang til festivalen om torsdagen! Du skal bare huske at gemme dit armbånd, så du kan komme ind igen.

Entré: 50 kr. hvilket giver adgang til festivalen + en mad/drikkebillet til en værdi på 50 kr.

Advertisements
Link

Ryslinge Åben Kor

Ryslinge Åben Kor

En dag tilbage til julens kreative begivenhed, ROI Festival, starter! Du kan bl.a. opleve og være med i det store Ryslinge Åben Kor kl. 21:00 13. december. Hjælp os med at samle over 200 mennesker til denne unikke begivenhed, der afslutter ROI Festivalen, og kom og vær med til en stor oplevelse, når 200 mennesker løfter Ryslinges Teatersal!

Ryslinge Open Innovation

 

Link

Live fra ROI

Live fra ROI

Lørdag den 8. december 2012 kl. 19:30 tager vi forskud på ROI Festivalen og sender 45 minutters direkte koncert med Ørts’n’Dale, som spiller sine sange fra Road Songs Projektet fra sin rejse tværs over USA!

Link

Origami

Origami

Origami-crane

En af de workshops du kan opleve d. 13. december er Origami.
“Kunsten at kunne folde et kvadratisk papir”. Læs om det her
Find ud af hvor vildt kreativ, du faktisk kan være med et stykke papir og kom og lav din egen julepynt til juletræet. Det er billigere! 😉
Facebookbegivenhed
Facebookside

Link

Facebook

Facebook
cropped-roi-wordpress.png

Tilmeld dig facebookbegivenheden og få yderligere information om programmet og alt andet, der er godt at vide om denne juls kreative begivenhed; ROI Festivalen.

Link

Latterkursus

Latterkursus
428

Latter er sundt. Det siger eksperterne i hvert fald.. Derfor har ROI Festival selvfølgelig også et latterkursus d. 13. december! Så kom og grin og få humøret løftet til jul 😀