Blog Archives

Video

Det er nu det sker!

Så er det sateme i dag ROI Festival starter med Legekonference for alle pengene! Kom og vær med og hyg samtidig med noget gløgg.

I morgen kan du forresten nyde Nanna Fries’ dejlige stemme kl. 18:00!

Praktisk oplysning: Det vil IKKE være muligt at betale med kort i barerne og caféerne på ROI Festival hverken onsdag eller torsdag. Det er derfor muligt at hæve i Dagli’ Brugsen 3 min. gågang fra festivalen. Der vil være kort der guider jer.

Advertisements
Video

Dr. Brix søger ROI 4

Dr. Brix er tilbage! Hvad har han nu gang i denne gang??
Ikke langt til ROI!

Video

Hackerspace

En af de workshops du kan opleve på ROI Festival er et såkaldt Hackerspace, der går ud på “at forbedre hverdagen ved hjælp af IT, eller mekaniske eller elektroniske anordninger.” Det har altså ikke noget med computerkriminalitet at gøre. Hvis du elsker IT, er et hackerspace lige noget for dig! Du kan læse mere om hackerspace her og besøge Ryslinges helt eget hackerspace: http://hackingryslinge.dk/?page_id=12

Video

Varm invitation til ROI

Her i denne kolde tid med sne på den anden side af vinduet får du lige en varm videoinvitation fra os fra ROI Festival. Det er vores ungarske ven fra Ryslinge Innovationshøjskole, som har lavet den. Håber du kan lide den.

Video

PassPåJazz

Det 7 mand store jazz band fra Midtfyns Gymnasium er klar til at sparke røv på ROI Festival d. 13. december! Vi byder dem velkommen til ROI og glæder os til at høre dem!

Video

Grafisk facilitering

ROI Festival kan du lære grafisk facilitering til at illustrere dine idéer og tanker. Så hvis du elsker at tegne, eller hvis du bare vil prøve en ny fantastisk måde at præsentere på, kom til grafisk facilitering workshopen d. 13. december! Du kan se en video om, hvad det egentlig handler om her.